Ixeg Waxie # 14

Ixeg Waxie # 14 · 30. juni 2022
Prachtig open podium met vele stemmen, waaronder die van Ixeg Waxie, bij The Living Museum Tilburg. Ixeg Waxie presenteerde # 14 door middel van voordrachten van verschillende schrijvers en een komisch duo. Foto's van Tessa!

Boban | Missie: My Life
Ixeg Waxie # 14 · 18. juni 2022
Terwijl ik dit schrijf ben ik volop bezig met het uitzetten van mijn pad. Het pad dat ik mijn hele leven bewandel is zwaar maar ook...

Ixeg Waxie # 14 · 18. juni 2022
Sinds mijn 18e wilde ik al graag op mezelf gaan wonen. Dit was echt een missie van mij. Mijn vriendinnen waren al uit huis en dit wilde ik...
Aran | Mission Imprabachooo!

Ricardo | Mijn missie
Ixeg Waxie # 14 · 18. juni 2022
Mijn missie is dat iedereen respect voor elkaar heeft, ook al hebben ze een andere...

Geo | Missie (rap)
Ixeg Waxie # 14 · 18. juni 2022
Ben op een missie voor altijd dus daar wijk ik never vanaf / Ik heb besef binnen bereik, ja alle twijfels nemen af / Er is een toenemend gezeik maar al die dingen breek ik af / Ik heb m'n lot in eigen handen, ben de...

Boris | Weergisteren (gedicht)
Ixeg Waxie # 14 · 18. juni 2022
Eergisteren was het weer gisteren / Uit een ballingsoord van stof / Zit ik in een stilstaande trein / Biddend tot de beschermheilige van...

Ixeg Waxie # 14 · 18. juni 2022
Je kent vast wel de filmserie ‘Mission Impossible’, waarin de onmogelijkste opdrachten toch altijd weer met succes worden uitgevoerd, en dat in drie uur tijd. Zo gemakkelijk gaat het er in het leven van de gemiddelde mens niet aan toe. De missies van onze redacteuren vereisen net zoveel energie als die in de filmserie. Je zaken op orde krijgen in je eigen leven, op jezelf gaan wonen, misverstanden over psychoses wegnemen – ga d’r maar aan staan. En dat doen ze dan ook, waar het kan in...